2014. november 25., kedd

Delonghi Nespresso Pixie kávéfőző EN 125.S ezüst - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- minimum 1 év garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
BONTATLAN ÚJ TERMÉK 2 év Delonghi magyar garanciával!
RAKTÁRRÓL, AZONNAL VIHETŐ!
A Pixie, a Nespresso legújabb modellje praktikus, gyors és intuitív készülék, amely abszolút illik a tökéletes megoldást kereső kávéimádók modern életstílusához. Forradalmian új technológiai megoldásainak köszönhetően minimális helyigénnyel rendelkezik és rendkívül rövid idő alatt, a lehető legkisebb energiafogyasztás mellett is tökéletes kávét készít.
A Pixie a legkisebb kávégép, amelyet a Nespresso valaha megalkotott. Létrejöttét olyan újszerű mechanikai megoldások tették tehetővé, mint az alkatrészek egymásba csúsztatása, így a készülék méretét a fejlesztők a lehető legkisebbre tudták csökkenteni. A letisztult, kompakt formavilágú gép oldalát elegáns, eloxált alumíniumból készült oldalsó borítás díszíti, amelyet az ipari, minimalista stílus ihletett. A hatféle merész és élénk színben kapható Pixie a Nespresso új, lendületes stílusának előfutára.
Amellett, hogy szép és modern, a Pixie egyszersmind a Nespresso legötletesebb kávégépe is. Segítségével minden eddiginél gyorsabban készíthetünk kávét, mivel kevesebb, mint 30 másodperc alatt üzemkész állapotba kerül. A Pixie a Nespresso legintuitívabb kávégépe, amely automatikusan kikapcsol, ha kilenc percig nem használja, ennek köszönhetően kiváló energiafelhasználási mutatókkal rendelkezik.  
A minimalista formavilágba tökéletesen illeszkedő, változó színű háttérfényeivel a Pixie azt is jelzi, ha készen áll a kávé lefőzésére, vagy ha a víztartályt meg kell tölteni. A gép ergonomikus és praktikus kialakítás a kávé szerelemeseinek kényelmét szolgálja, és egyben illeszkedik mozgalmas életvitelünkhöz: harmadannyiszor kell vízkőteleníteni, mint az egyéb Nespresso kávégépeket, és természetesen automatikusan szabályozza a kávé mennyiségét is. Az alapvetően új szemléletet képviselő Pixie kávégépbe már a Nespresso Grand Cru kapszulák belehelyezése is élmény: egyszerűen húzza meg a kart egy könnyed mozdulattal, és a kapszulapofa előtűnik.
De a Pixie még ennél is többet nyújt! A Pixie kompromisszumok nélkül ötvözi a Nespresso kávégépek legjobb tulajdonságait – a gép belseje ugyanis az egyedi Nespresso rendszert rejti. A briliáns, mégis egyszerű rendszer a gép és az eredeti Nespresso kapszula közötti interakció minden lépését irányítja. A rendszer 19 bar nyomású szivattyúval ellátott kivonó- és lefőzőegységében úgy szabályozza a paramétereket – a nyomást, valamint a víz hőmérsékletét és mennyiséget –, hogy az elkészült kávé tökéletes legyen.
A kávérajongók örömére a Pixie kávégépen két, igény szerint akár programozható kávégomb található, így az Espresso vagy a Lungo kávét egyaránt ideális méretű csészében szolgálhatjuk fel. A felhajtható csepegtetőtálcán az eszpresszó és a tejeskávé fogyasztásához optimális méretű csészék is elférnek.
Kompakt technológia
19 bar nyomás
Nagy teljesítményű szivattyú
Nagyon rövid felfűtési idő (25-30 mp)
7dl-es víztartály
Jelzőfény
Stop Flow funkció
Gyártó: Delonghi
Típus: EN125S
Szín: elektro-acél
Kapszulás kávéfőző
Méretek: 111 x 326 x 235 mm
16 db ajándék kávékapszula a dobozban, vegyes ízekből!
A rendelhető kávék leírását tartalmazó prospektus is része a csomagnak!
A képen látható csésze, pohár nem tartozék, csak illusztráció! ______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 24 hónap
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!


Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Az aukció vége: 2014-12-16 00:06
. Delonghi Nespresso Pixie kávéfőző EN 125.S ezüst - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése