2015. január 26., hétfő

65cm indiai 100tincs 100gramm, mikrogyűrűs,AAAAA+ - Jelenlegi ára: 16 500 Ft


Remy haj: 100% szűz  hajakból állítják elő. Kíváló minősége abbanrejlik, hogy ammónia, szilikon és más mesterséges származékok helyett, organikus növényi oldatot alkalmaznak a világosításhoz, ezért a kutikula ép és sértetlen marad. Az organikus előkészítési folyamat környezetbarát, kíméletes melynél lassan szüntetik meg a sötét pigmenteket anélkül, hogy a hajat bármilyen károsodás érné. Az ökológiai előkészítési folyamat, mely magában foglalja a remy hajak kíváló minőségét
A póthaj adatai:
Szín: a póthaj bármilyen fajta színben rendelhető és azon belül is több árnyalatban. Lásd a mellékelt színskálát de ha segítég kell nyugdotan szólj, szívesen segítek: )
65cm hosszú
100 tincs
100 gramm
1 gramm/ tincs
A hajra GARANCIA van, tehát ha megkapod és nem jó a színe, vagy esetleg egyszerűen nem tetszik akkor visszaküldés után visszafizetem a vételárat!
Az aukcióim között megtalálod a mikrogyűrűs hajakhoz való kellékelet és eszközöket. Úgy mint, a mikrogyűrűket, tűt és fogót a felrakáshoz, mikrogyűrűs hajhoz való fésűt!
Néhány vásárlóm véleménye a hajaimról és rólam:
Pozitív vélemény: Mindenkinek, csak ajánlani tudom. Kommunikatív, gyors, megbízható eladó. A termék tökéletes, amihez, még a saját tapasztalatai alapján, használati utasítást is készített!! Bár minden eladó ilyen lenne!!!! Még egyszer köszönöm!!!
Pozitív vélemény: Minden szuperul zajlott, pontosan azt kaptam, amit szerettem volna, és a haj színe 100%ban megegyezik a sajátommal, aminek nagyon örülök!: ) Az eladót mindenkinek ajánlom!!
Aukcióim között találhatsz még 38cm-es és 60cm-es póthajakat is. Ha több darabos szettet szeretnél aminek tömege is nagyobb nézd meg termékeimet ott biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Vagy nyugodtan írj ide és készítek Neked olyan aukciót amilyet szeretnél.
Szállítási feltételek: fizetéstől számítva kb. 3hét!
Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan tedd fel pár órán belül válaszolok.
További jó vásárlást és licitálást, ha időd engedi nézd meg a többi aukciómat is, naponta töltök fel új árut


Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Az aukció vége: 2015-02-16 07:44
. 65cm indiai 100tincs 100gramm, mikrogyűrűs,AAAAA+ - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése