2014. július 26., szombat

Champions 31 biztonsági zárbetét-FELSŐ KATEGÓRIÁS! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft


MOTTURA Champions 31 törésvédett biztonsági zárbetét (40/40-es)
Eladó a képeken látható zárbetét, amit fél évig használtunk. A költözés után elhoztuk, mivel ez saját zár volt és nagyon jó minőség, de sajnos az új lakásban más a zárbetét mérete, így nem tudjuk használni. A kulcsokat csak a megadott kártyával másolják. A zárbetét hiánytalanul, hibátlanul az eredeti dobozában eladó. Az új ára: 26. 000 Ft volt.
"Egy olyan bordázott illesztéssel rendelkezik, mely elfordítás elleni speciális pánttal van ellátva (Mottura-szabadalom) mely még ellenállóbbá tesz a betörés elleni védelmet. A kulcsot csak a Mottura blankettával lehet sokszorosítani, így javasoljuk, hogy a Mottura által erre Meghatalmazott Centrumokat (MAK) vegyék igénybe sokszorosításra, bemutatva az eredeti kulcsot és a tulajdonosi kártyát. Azért, hogy a maximális szilárdságot biztosítjuk, az összes Champions-kulcs markolata külön sajtolási eljárással készül: a kulcs ezüst nikkel szára egy fejet formálva folytatódik, mely egy darabból van egy ergonomic markolattal. Ez garancia az esetleges fejen lévő műanyag borítás eltörése ellen. A főkulcsos rendszer, a „ Vario” -rendszer és a kulcs konstrukciója minden igényt kielégít. "
„ Felsőkategóriás biztonsági zárbetét: Zártörés elleni védelem Kulcsütéses nyitás (bumping key) elleni védelem Magkihúzás elleni védelem Felfúrás elleni védelem Csapok száma: 5 db, ebből az egyik mágneses Vídia csapok, finomnyitás elleni kialakítással Kulcsok száma: 5 db. Kulcsmásolás biztonsági kódkártyával Egy olyan bordázott illesztéssel rendelkezik, mely elfordítás elleni speciális pánttal van ellátva (Mottura-szabadalom) mely még ellenállóbbá tesz a betörés elleni védelmet. A kulcs sokszorosítása csak a Mottura által Meghatalmazott centrumokban (MAK) lehetséges, az eredeti kulcs és tulajdonosi kártya felmutatásával. Azért, hogy a maximális szilárdságot biztosítjuk, az összes Champions kulcs markolta külön sajtolási eljárással készül: a kulcs ezüst nikkel szára egy fejet formálva folytatódik, mely egy darabból van egy ergonomic markolattal. Ez garancia az esetleges fejen lévő műanyag borítás eltörése ellen. ”



Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2014-08-15 16:56
. Champions 31 biztonsági zárbetét-FELSŐ KATEGÓRIÁS! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése