2014. május 29., csütörtök

lego rendőr minifigura csomag - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képeken látható lego minifigurákat tartalmazó csomag.
Réggebbi tipus, állapotukon is látszik!
Nézd meg a többi termékeimet is! Vásárolj több mindent és sporolj így a postán.
Az eladó további termékei
Kérdezz bátran, mert nagyon sok minden nincsen feltéve. Ha konkrétan keresel valami ritkaságok írj nyugodtan, mert rengeteg mindenem van elfekvőben.  
Erzsébet utalvány-t is elfogadok a névérték 80%-án.
Postázás csak előreutalás esetében a mindenkori postai díjszabás szerint a vételár és postaköltség megérkezése után. Heti két alkalommal kedden és pénteken.  
Licitet nem törlök!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Kérnék minden kedves vásárlót, hogy a vásárlást követően 3 napon belül vegye fel velem valamilyen formában a kapcsolatot, ill. 1 héten belül vegye át a megvásárolt terméket, annak anyagi részét mindenképpen rendezze 1 héten belűl! Ha ezt nem teszi, kénytelen vagyok negatívan értékelni az adásvételt!!!! Ha egy licit megnyerését követően több aukcióra is licitálni szeretne, kérem azt is jelezze!
A vásárlást kővetően egy vevői értesítőt küld a vatera, melyben minden szükséges adat megtalálható.
Személyes átvétel a terméket többségénél csak lakáson lehetséges,  XIX. ker,  esetleg Népligetnél, de az heti max 1 alkalomma! Természetesen a termék méretétől, súlyától és árától függően!  
Postai úton történő átvétel esetében, kérem, hogy előre érdeklődjön a postai díjakról, vásárlást követően reklamációt ez miatt nem fogadok el. És ugyancsak negatívan értékelem az adásvételt, ha a posta összege miatt utólag nem kéri a terméket!
Mindenkit ennek tudatában licitáljon!!!
Köszönöm


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2014-06-05 17:00
. lego rendőr minifigura csomag - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése